Zullen wij het anders doen!

Samen naar een duurzame digitale wereld

We zitten midden in de transformatie naar het digitale tijdperk. Wat gaat er nog komen en wat gaat dit betekenen voor mens, bedrijf en maatschappij? Een bijzondere en spannende tijd, waarin wij geloven dat digitale technologieën een oplossing kunnen bieden voor de huidige en toekomstige uitdagingen, maar waar de mens leidend is in het proces.

Daar willen we iets in betekenen en de meest positieve bijdrage aan leveren die mogelijk is!

Onze missie:

Building a healthy and happy digital world 

Onze visie

Dit doen wij door diensten te leveren
voor het gehele Digitale Transformatie proces
Strategie – Ontwerp – Implementatie – Transformatie

Onze waarde-propositie

Wij willen al onze klanten de volgende waarde bieden:

Kennis functie

Het leveren en delen van de beste hoogwaardige kennis op het gebied van Digitale Transformatie, d.m.v. wetenschappelijk onderzoek, papers, blogs, workshops, lezingen, opleidingen en toolontwikkeling.

Vijver functie

Het opleiden, creëren en leveren van de beste kwaliteit Digitale Transformatie specialisten aan onze klanten. Van junior, medior tot senior.

Sparkle functie

Inspireren en motiveren. Vanuit onze onafhankelijke positie willen wij de brandstof zijn voor jouw verandering. Jouw sparkle! Daarom werken wij alleen met passievolle verander-doorzetters.

Paraplu functie

Wij leveren hoofdaannemerschap indien dat gewenst wordt door de klant. Dit betekent het voor de klant samenstellen en/of aansturen van een Digitaal Transformatie team.

Community functie

Niet alleen voor onze specialisten maar ook voor klanten bieden wij de mogelijkheid om op een veilige en ontspannende manier te netwerken en kennis op te doen of te delen.

Maar we doen het wel anders!

Anders in ORGANISATIE

Wij zijn een organisatie die helemaal past bij deze tijd. Een netwerkorganisatie of Organisatie 4.0. Dit betekent dat wij werken met een vaste kern en een grote flexibele schil van partners en zelfstandigen.

Anders in AANPAK

Onze kracht zit in het werken vanuit de driehoek People – Business – Technology. Dit zorgt ervoor dat wij zowel aandacht kunnen schenken aan de harde- als zachte kant van de transformatie.

Anders in ENERGIE

Veranderen is energie – kost energie – geeft energie. Je moet op een nieuwe manier geraakt worden, op een andere manier gaan denken om in beweging te komen. Want met hetzelfde krijg je hetzelfde – en dan verandert er precies niets!

Anders in BEWUSTZIJN

Wij willen een positieve bijdrage leveren aan een duurzame en mens-gedreven wereld. Daarbij gebruiken wij de Doughnut Economy als economisch model en de hypothetische toekomstvisie van Singularity als richtlijn. Vanuit wetenschappelijk onderzoek zullen wij een bijdrage leveren aan het ethische vraagstuk rondom technologie.

Wat ons drijft!

Kennis – Groei – Avontuur – Vrijheid – Enthousiasme

Meer weten over Digitale Transformatie?

De oprichtster

Drs. Ing. Sherida Tdlohreg MBA
Mijn droom:

“Een bruisende omgeving creëren waar vanuit passie gewerkt wordt aan een mooie digitale toekomst. Waar mens, technologie en ondernemerschap samenkomen. En waar de beste specialisten, kennis en tools te verkrijgen zijn om bedrijven te helpen bij hun duurzame digitale Transformatie.“